Nemrég újabb vendéglátóhellyel gazdagodott a Széchenyi utca Egerben, ahol változatos étlappal, tradicionális ételekkel és izgalmas ízkombinációkkal találkozhattok.
Gál Gábor, a Trifla tulajdonosa elárulta, a szeptember 22-én nyitott hely már most kedvelt az egriek körében.
– Igyekszünk korszerű és ugyanakkor tradicionális ételekkel kedveskedni az ide látogatóknak. Nem kizárólagosan magyar konyhát viszünk, de magyar konyha adja az étlap gerincét. Van egy szép látványkemencénk, amiben különböző tésztákat, desszerteket sütögetünk. Az étlapunk körülbelül havi rendszerességgel változik meg, így törzsvendégeink minden hónapban új étlappal találkoznak nálunk – fogalmazott.
Hozzátette, igyekeznek olyan ízkombinációkat összeállítani, amelyek nem hétköznapiak.
– Aki kedveli és szereti, az nálunk megkóstolhatja a szarvasgombát, szinte majdnem minden ételünket el tudjuk vele készíteni. Az ételek fűszerezésénél is törekszünk arra, hogy csak természetes anyagokat válasszunk, mint a só, bors, vagy a pirospaprika – mondta.
Elárulta, lesznek tematikus heteik is, amikor szeretnék kicsit egzotikusabb fűszerekkel is megismertetni a vendégeket. Kiemelte, italválasztékukat is igyekeznek úgy kialakítani, hogy teljesen harmonizáljon a hellyel és az ételekkel.
– Saját pálinka válogatásunk van, valamint az egri borvidékről válogattuk össze borainkat, főként feltörekvő pincészetekből. A nagy sörgyárakat messze tartjuk magunktól, helyette egy kiváló cseh kis üzemet választottunk zászlóshajónak – mesélte.
