Lépjen kapcsolatba velünk

Együttműködni Orbánnal? „Lónak a f.szát!”

Együttműködni Orbánnal? „Lónak a f.szát!”

Együttműködni Orbánnal? „Lónak a f.szát!”

Ez a cikk több, mint 4 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Jóformán egy hét sem telt el az önkormányzati választások óta és máris kiderült, hogy a balliberális ellenzék valóban hídfőállásokat épít az országban, és esze ágában nincs együttműködésre törekedni Orbán Viktor kormányával.

Orbán Viktor a pulpituson beszélt hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, amikor Hadházy Ákos ex LMP-s országgyűlési képviselő táblákat tartott elé, melyeken általa szellemesnek vélt üzenetek voltak olvashatók. A „stop propaganda”, „stop korrupció” után azonban kitett egy olyan táblát is, ami túlment minden határon, íme:

Ezt a táblát tartotta fel Hadházy Ákos Orbán Viktor miniszterelnök napirend elott felszólalása alatt az Országgyulés plenáris ülésén – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kövér László házelnök természetesen rendreutasította a képviselőt. A kormányfő folytatta a beszédét, majd mosolyogva megpróbálta kivenni az egyik táblát a képviselő kezéből, ez végül nem sikerült.

Az Országgyűlés elnöke ezt követően azt mondta,

„ezen a pulpituson egy több mint 100 éves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról, hazafiatlanságról. Ezt még a kommunisták sem tüntették el, mert ők is érezték valahol, hogy ennek van jelentősége”

– tette hozzá. Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy a választási vereségből ne azt a következtetést vonják le, hogy ugyanaz „az agresszív háborús politika” a célravezető, amit idáig folytattak.

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, tartsák be a házszabályt,

„ne csináljanak cirkuszt a parlamentből”.

Kövér László azt is kérte, hogy aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért.

Ezt követően Orbán Viktor folytatta beszédét, fideszes képviselők pedig egy nemzeti zászlóval előbb eltakarták, majd kivették a pulpitus előtt álló ellenzéki képviselő kezéből a tábláit.

Ezek után valóban kíváncsiak vagyunk arra, hogy Mirkóczki Ádám, Eger újdonsült polgármestere és csapata milyen kommunikációra készül a kormányzattal.

Íme Hadházy botrányos viselkedése, ami megtekinthető a Fidesz YouTube csatornájára feltöltött vágatlan videón:

Forrás: Magyar Nemzet

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL