Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Valéria

Sötét
Fény

Kacsaúsztatás 2.0 – ismét megrendezi különleges adománygyűjtését az egri Rotary Club – videó

Kacsaúsztatás 2.0 – ismét megrendezi különleges adománygyűjtését az egri Rotary Club – videó

Ez a cikk több, mint 3 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az egri Rotary Club a tavalyi nagy siker után, idén immáron második alkalommal rendezi meg a Patak Parti Kacsa Parti névre keresztelt jótékonysági adománygyűjtését. Augusztus 20-án 14 órától, ismét több ezer műanyag kacsa népesíti be az Eger-patakot a kórházi híd, és a Végvári Vitézek tere között.

Kürthy Béla a klub elnöke az Eger Híreknek elmondta, hogy tavaly az egri Epreskert úti óvoda sószobájáért folyt a nem mindennapi adománygyűjtés, ahol a teljes befolyt összeget, azaz két és fél millió forintot sikerült jó célokra fordítani, a gyerekek legnagyobb örömére.

Az idei kacsás gyűjtés alkalmával beérkező összeget a hamarosan első születésnapját ünneplő egri Kertész úti Óvoda sószobájának létesítésére fordítják majd – emelte ki Kürthy Béla.

Hozzátette, hogy az első harminc helyre beérkező kacsa örökbefogadóit ajándékban részesítik majd az augusztus 20-i versenyen, ahol a fődíj egy kerékpár lesz.

Az elnök az adományozás szabályaival kapcsolatban elmondta, hogy minden adakozó, aki legalább ötszáz forintot adományoz a jótékony célra, egy köszönő kacsajegyet kap.

Farkas Attila alpolgármester a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a sószoba létrejöttét százezer forinttal támogatja.

Kacsajegyeket a város több pontján is lehet vásárolni, így a Szivárvány Óvodában, az Agria Parkban, vagy a belvárosban, a Franco Papírboltban, és a Senator-Házban.

A jótékonysági adománygyűjtéssel kapcsolatos további információk IDE KATTINTVA érhetőek el.

Tavaly így úsztak a kacsák az Eger-patakon

Továbbiak Eger Hírek TV kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL