Lépjen kapcsolatba velünk

Katus Attila tart előadást az egri iskolásoknak

Katus Attila tart előadást az egri iskolásoknak

Ez a cikk több, mint 1 éve és 10 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A tanulók együtt is edzhetnek a világ- és Európa-bajnok sportolóval a Keriben. Katus Attila két napot vendégeskedik Egerben.

A Heves Megyei Szakképzési Centrum szervezi a programot, ahol a nappali tagozaton és esti iskolákban tanulóknak is előadást tart. Aprogram végén egy közös aerobik-edzésen vehetnek részt Attilával a tanulók. A program május 31-én, kedden és június 1-én, szerdán lesz.

A Keriben, teljes nevén a Heves Megyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban két éve indult sportedzői, sportszervezői és személyi edző szak, ahol fitness és wellness ismeretekkel is bővítették a képzés.

Attila évek óta járja az országot, látogatja az iskolákat, ahol a sport és az egészséges életmód fontosságára hívja fel a gyerekek figyelmét, egy közös tornával zárva az előadásokat.

Egerben is volt már, áprilisban már négy általános iskolákba látogatott el. További cél hogy minél több intézménybe eljusson. Szívügyének tekinti, hogy a kisiskolás gyerekek mellett a fiatal, gimnáziumban és szakközépiskolában tanuló diákok körében is megossza tapasztalatait.

Katus Attila tavaly a BizLounge vendégeként járt Egerben, akkor azt mondta, nagyon szereti Egernek a hangulatát, az épületeit, a méreteit. Mindig emlékezteti őt szülővárosára Pécsre is. Erről videós összefoglalónk itt visszanézhető:

Katus Attila volt a BizLounge üzleti klub vendége – videó

Továbbiak Oktatás kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL