Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Tivadar

Sötét
Fény

Fónagy Miklós emlékére futballoznak Nagyvisnyón

Fónagy Miklós emlékére futballoznak Nagyvisnyón

Ez a cikk több, mint 1 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szombaton rendezik az első emléktornát. Az egri rohamkocsis, később bélapátfalvai mentő szakápoló 51 évesen, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából.

A tragédia 2021. augusztus 14-én történt. Így egyetlen nap eltérés lesz a szomorú évforduló és a Kispályás Labdarúgó Emléktorna között – hívta fel a figyelmet az Eger Híreknek nyilatkozva Nagyvisnyó polgármestere, aki a példaképpé vált Heves megyei mentős gyermekkori barátja volt.

Fónagy Miklós (1970-2021)

Csőgér Bálint azt mondta, miután egy hasonló sportos rendezvényen történt a sajnálatos eset, gyakorlatilag már akkor felvetődött, hogy emléktornát szerveznek majd minden évben, az évfordulóhoz legközelebbi hétvégén. – Az a célunk ezzel, hogy Szöszi emléke soha ne fakuljon meg. Ő volt nagybetűvel írva az Ember, szeretnénk, ha a jövő generációinak is fennmaradna a példakép – mondta a település vezetője.

Fónagy Miklós tragikus haláláról portálunk is megrendülten számolt be egy évvel ezelőtt:

Elhunyt Fónagy Miklós

Cikkünk megjelenéséig 8 csapat nevezett, de még szombaton 8 és 8:30 között is meglesz erre a lehetőség. A torna lebonyolításának módja függ a jelentkezők létszámától: kevesebb csapat esetén egyenes továbbjutást jelentő meccseket játszanak, ha sok együttes érkezik, akkor pedig körmérkőzéseket játszanak majd.

Fónagy Miklós Szöszi neve több Heves megyei településen is egyet jelent a példakép szóval, nemrég Ostoroson is foci emlékversenyt rendeztek rá gondolva, erről akkor itt írtunk:

Fónagy Miklós mentőtiszt emlékére szerveztek futball tornát Ostoroson

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL