Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Katalin, Kitti

Sötét
Fény

Ennyi vármegyebérlet fogyott eddig Hevesben

Ennyi vármegyebérlet fogyott eddig Hevesben

Ennyi vármegyebérlet fogyott eddig Hevesben

Ez a cikk több, mint 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szombat hajnalban elkelt a kétszázezredik darab is a MÁV-Volán-csoport új bérleteiből – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A május elseje óta szinte minden helyközi vonat- és buszjáraton használható bérletek negyede országbérlet volt, a többi pedig a vármegyék között oszlott meg – a várakozásoknak megfelelően – nem egyenlő arányban: a legtöbb Pest, a legkevesebb Komárom-Esztergom vármegyében fogyott. A képzeletbeli dobogóra – Pest vármegye mellett – Győr-Moson-Sopron és Hajdú-Bihar fért fel.

Hevesben eddig összesen 6 268 db vármegyebérlet kelt el, ezzel térségünk a középmezőnyben található az értékesítés számait illetően.

A vármegyebérletek kétharmada teljesárú, az országbérleteknél azonban fordított az arány: ott a 90%-os kedvezménnyel megvásárolható bérletekből fogyott több, majdnem négyszer annyi, mint a teljesárú díjtermékből. A vármegyékre bontott részletes eladási adatok a táblázatban láthatók.

vármegye- és országbérletek egységesen 30-30 napra érvényesek, így a szakemberek várakozása szerint az élénk érdeklődés a jövő héten is folytatódik.

Az új bérletekkel kapcsolatos információk az orszagberlet.hu weboldalon olvashatók.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL