Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Valéria

Sötét
Fény

Adventi adománygyűjtést szervez Dr. Pajtók Gábor kezdeményezésére az egri FIDESZ

Adventi adománygyűjtést szervez Dr. Pajtók Gábor kezdeményezésére az egri FIDESZ

Adventi adománygyűjtést szervez Dr. Pajtók Gábor kezdeményezésére az egri FIDESZ

Ez a cikk több, mint 5 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Adventi adománygyűjtést szervez Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő kezdeményezésére az egri Fidesz. Az akció november 23. és december 18-a között tart, tartós élelmiszereket várnak, melyeket az Egri Főegyházmegyei Karitász közreműködésével juttatnak el a választókerületben élő rászorultakhoz.

A szolidaritás, mint keresztény érték, a közösségi felelősségvállalás kifejeződése. A közelgő advent ideje különösen alkalmas időszak a jó szándék és a segítőkészség megnyilvánulására is. Az ünnepvárás hangulata lehetőséget teremt mindannyiunk számára, hogy tevékenyen kifejezzük együttérzésünket, adományainkkal hozzájáruljunk ahhoz, hogy a nélkülözőknek szebbé tegyük a karácsonyát – fogalmazott Dr. Pajtók Gábor a felhívásában.

Hozzátette – minél erősebb bennünk és másokban az összetartozás érzése, annál inkább megvalósíthatjuk a jelenben Árpádházi Szent Erzsébet életpéldáját, aki az elesetteket támogatta.

Ezen szándék jegyében Dr. Pajtók Gábor Eger és térsége országgyűlési képviselőjének kezdeményezésére gyűjtést szervez az egri FIDESZ.

Az adományokat november 23. és december 18. között várjuk az Egri Polgárok Házába (cím: 3300, Eger II. Rákóczi Ferenc utca 45.), hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között. Kérik a segítő szándékú adományozókat, hogy tartós élelmiszerrel (pl. liszt, cukor, száraztészta, konzerv, étolaj, édesség, szaloncukor, keksz, stb.) járuljanak hozzá a jótékonysági akcióhoz.

Az összegyűlt adományokat az Egri Főegyházmegyei Karitász közreműködésével juttatjuk el a választókerületben élő rászorultakhoz.

„A jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2Kor 9:6-7)

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL